Blogberichten 

 

 

WIJ ZIJN GENOMINEERD!

Wij zijn genomineerd voor de titel “Master of Professionals” 2017, georganiseerd door de beroepsorganisatie Weddingplanners International, BWPN. We zijn hier superblij mee!

T/m 5 november middernacht kan er op ons gestemd worden om in de finale terecht te kunnen komen. Vervolgens worden de 3 weddingplanners met de meeste stemmen beoordeeld door een jury.

Bekijk meer >

Onze top 5 ceremonie nummers

Muziek voor tijdens jullie ceremonie is heel persoonlijk. Dit kan een nummer zijn dat bij jullie past, een nummer dat betekenis heeft of gewoon “jullie” nummer. Voor een aantal bruidsparen is het al meteen duidelijk. Maar er zijn veel bruidsparen die totaal nog geen idee hebben. Speciaal voor jullie hebben 5 van onze favoriete ceremonie nummers van dit moment voor jullie op een rijtje gezet.

Bekijk meer >

Boho in Autumn styled shoot

De herfst is weer afgelopen en met trots kunnen wij jullie vertellen dat we dit seizoen met succes hebben afgesloten. We zijn erg blij met de feedback op onze styled shoot “Boho in Autumn”. De shoot is in verschillende landen gepubliceerd, zoals Amerika, Spanje, Nieuw-Zeeland, Engeland en Nederland via de bekende blogs als “Wedding Chicks”, “A Todo Confetti”, “Truly and Madly”, “The Wedding Community Blog” en “Wedspiration”. Nu kunnen jullie hier ons verhaal lezen van de herfst-shoot en de vele mooie foto’s en video bekijken die gemaakt zijn door de foto-en videografen van Wedding’s Art.

Bekijk meer >