Blogberichten 

 

 

BEST MASTER OF PROFESSIONALS 2017!

Jaaaaa! We hebben de Award voor Best Master of Professionals 2017 gewonnen!

Wij zijn hier zoooo super blij mee!! Deze Award werd op 23 november op de locatie Green Village in Nieuwegein uitgereikt door beroepsorganisatie Weddingplanners International.

Samen met nog 5 andere bedrijven waren wij genomineerd door onze bruidsparen en leveranciers waar we mee hebben samen gewerkt, maar uiteindelijk lag de beslissing bij een onafhankelijke vakjury. Deze jury bestond uit ondernemer en voormalig zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg, een advocaat/jurist van advocatenkantoor Miss Legal en 2 weddingplanners uit het veld.

Tijdens de uitreiking werden de volgende woorden gesproken. Deze woorden dansen nog lang na in ons hoofd:

“Deze onderneming is onderscheidend in het brengen van een totaal concept. Styling en organisatie van een bruiloft komt hier in alle vormen uitstekend naar boven. De website is professioneel, modern en geeft goed weer wat hun missie is. Hun kracht is het samenspel en het samenwerken met elkaar in binnen- en buitenland. Met de juiste groei nog voor ogen, kan deze onderneming doorgroeien naar de top van Nederland”.

Wat gaan wij 2018 in met een goed gevoel, vol grootse plannen!! Houd ons in de gaten, want wij gaan rocken!!

XOXO

Celeste & Stephanie, Love and Memories

Foto’s gemaakt door Jorik Algra Fotografie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Onze top 5 ceremonie nummers

Muziek voor tijdens jullie ceremonie is heel persoonlijk. Dit kan een nummer zijn dat bij jullie past, een nummer dat betekenis heeft of gewoon “jullie” nummer. Voor een aantal bruidsparen is het al meteen duidelijk. Maar er zijn veel bruidsparen die totaal nog geen idee hebben. Speciaal voor jullie hebben 5 van onze favoriete ceremonie nummers van dit moment voor jullie op een rijtje gezet.

Bekijk meer >

Boho in Autumn styled shoot

De herfst is weer afgelopen en met trots kunnen wij jullie vertellen dat we dit seizoen met succes hebben afgesloten. We zijn erg blij met de feedback op onze styled shoot “Boho in Autumn”. De shoot is in verschillende landen gepubliceerd, zoals Amerika, Spanje, Nieuw-Zeeland, Engeland en Nederland via de bekende blogs als “Wedding Chicks”, “A Todo Confetti”, “Truly and Madly”, “The Wedding Community Blog” en “Wedspiration”. Nu kunnen jullie hier ons verhaal lezen van de herfst-shoot en de vele mooie foto’s en video bekijken die gemaakt zijn door de foto-en videografen van Wedding’s Art.

Bekijk meer >