Services

Wedding design

Van conceptontwikkeling tot de styling op de grote dag zelf wordt er aandacht gegeven aan ieder detail, dat terug te zien is in het totaalplaatje. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan stijl, thema’s, kleur, meubels, servies, decoratie, bloemen, drukwerk en persoonlijke details. Naast dat bruiloften uniek en persoonlijk zijn, brengen zij ook emotie, magie en sfeer met zich mee.

Wij passen het design aan, naar jullie wensen en de nieuwste trends. Wij werken aan jullie bruiloft alsof het onze eigen bruiloft is.

Destination planning

Er zijn heel veel dingen waar aan gedacht moet worden bij het plannen van een bruiloft in het buitenland.

Vaak teveel waardoor het voor jullie erg veel tijd gaat kosten en stress kan opleveren. Maar daar komt een bruidspaar vaak pas achter zodra ze er aan begonnen zijn. Willen jullie liever genieten van de tijd naar jullie bruiloft toe dan kunnen wij hiermee helpen. Wij gaan voor jullie op zoek naar de juiste leveranciers en zorgen voor de coördinatie op de dag zelf.

Jullie kunnen erop rekenen dat we er samen een onvergetelijke leuke ervaring van maken. Een ervaring en een bijzondere dag dat perfect geregeld is en beter zal zijn dan verwacht.

Laat je lekker gaan, maak je geen zorgen, wij regelen het wel!

Voor meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.