Team

Wij zijn 2 zussen met een hele sterke en bijzondere band. Samen met een team van goede leveranciers doen wij er alles aan om de perfecte sfeer te creëren die jullie van ons mogen verwachten.

Celeste

I love2

Citytrips

Crackers met pindakaas en suiker

Love Quotes

Chocola

Family

Shoppen

Disney

Riviera Maison

boksen

lange vakanties in SPANJE.

Ik word vrolijk van mijn kinderen en mensen met humor.

Stephanie

I love2

Family

Sushi

Grote uitdagingen

Adrenaline

Reizen

Apple

Nike’s

Films

Strand en zee

Sporten

Latte macchiato met caramel.

 

©Beto Perez

Fotografie: ©Beto Perez

Celeste zegt over Stephanie:

Stephanie is stoer en sportief en ze houdt van een uitdaging. Haar “Creative skills” zijn oneindig en ze gaat net zo lang door tot iets perfect is. Met haar heb je altijd de grootste lol. Ze is mijn beste vriendin en ik kan altijd bij haar terecht. Ondanks dat wij niet bij elkaar wonen, hebben wij een super sterke band die niet te breken is. Als wij samen zijn, dan zijn we op ons best. Ze is 1 van de belangrijkste mensen in mijn leven. Stephanie heeft 4 super lieve kindjes en voor hen doet ze echt alles. Een betere mama kunnen ze niet treffen. Net als dat ik me niet een beter zusje kan wensen.
Zij is echt "The best little sis I could ever wish for! Can‘t live without her!"

Stephanie zegt over Celeste:

Celeste is mijn grote zus, mijn beste vriendin en mijn tweede mama. Ze is mijn grote voorbeeld. Ze weet haar privé leven met drie kinderen en haar werk perfect te combineren. Ik bewonder haar in wat zij doet en hoe zij is. Ze is zorgzaam en luistert graag naar wat anderen te zeggen hebben. Celeste is professioneel met haar werk en je kunt met haar ook veel lol hebben. Ze probeert het altijd gezellig te maken en haalt graag grappen uit met mensen. Ze is loyaal, een doorzetter en blijft optimistisch. I love to work with her!