THE WEDDING STYLING EXPERIENCE

The Wedding Styling Experience “DE experience voor weddingplanners en stylisten”.

Met trots willen wij je meenemen voor een exclusieve wedding styling experience naar Spanje!

 

Boost jouw bedrijf tijdens deze geweldige ervaring. Tijdens deze experience gaan we door middel van sparsessies werken aan jouw bedrijf en zetten we samen tijdens de workshop de mooiste styling neer. De foto’s en video van de shoot mag je voor je eigen bedrijf gebruiken. Daarnaast gaan we in op de nieuwste trends.

Laat je inspireren door de mediterraanse omgeving en de Spaanse cultuur. We zorgen dat je gemotiveerd en vol energie weer terug gaat naar Nederland!

Wanneer: van 5 t/m 8 oktober 2021
Waar:  Girona in (Costa Brava) Spanje.

Wat we gaan doen?

We hebben een vol programma, maar ook moet er natuurlijk tijd zijn voor een beetje ontspanning. Dat maakt het juist een geweldige ervaring.

Dag 1: Wisselen we ontspanning af met een sparsessie georganiseerd door Love & Memories. We gaan meteen werken aan jouw bedrijf.

Dag 2: De styling workshop. Jullie gaan aan de slag met de opdracht die jullie mee krijgen van ons en zetten samen de perfecte styling neer. Deze shoot zal worden vastgelegd door een fotograaf en is dus perfect voor de uitbreiding van je portfolio.

Dag 3: Barcelonaaaaaaa.  Barcelona inspireert ons altijd en omdat wij hier zo vaak komen kunnen wij je de mooiste plekjes van Barcelona laten zien. Een dag vol inspiratie en gezelligheid!

Dag 4: Als afsluiter zullen we je laten zien waarom WIJ gekozen hebben om bruiloften in Spanje te organiseren. We nemen je mee naar een super mooie trouwlocatie en laten je zien wat de Costa Brava te bieden heeft op het gebied van trouwen. Daarna sluiten we af met een 1 op 1 coachingsessie voordat we weer vertrekken naar Nederland.

Hoe helpen wij je verder?

Wij gaan kijken naar het bedrijf van elke deelnemer. Hoe jij je verkoopt via de website en Social Media. Als we dan in Spanje zijn schrijven we alles op over jou qua persoonlijkheden en met de sparsessie die we gaan doen stellen wij ook vragen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Het resultaat daarvan gaan wij gebruiken voor ieder persoon/bedrijf apart waarbij wij je zwakke en sterke punten eruit halen. Wij geven je tips die je kan gebruiken bij de styled shoot die wij gaan neerzetten en die je verder kunnen helpen bij jouw bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Lekker eten, veel cultuur, hard werken aan jouw bedrijf en de styling maar afgewisseld met ontspanning. Doe eens iets anders, iets nieuws, ontdek, experimenteer, leer en groei! Samen gaan we de grens over.

Ben je net zo enthousiast als ons en wil je graag meer info of je aanmelden? Stuur ons dan een mail naar [email protected]

Wees er snel bij! Zien we je daar?

Liefs Stephanie en Celeste

Wil je een idee krijgen van onze experience? Kijk dan onze aftermovie van onze vorige editie!

After movie The Wedding Styling Experience 2019

Reacties zijn gesloten.